Prodaja: +381 31 783440; +381 69 723705; +381 65 3681136 | Email: gardenx@open.telekom.rs

SZR GARDEN DESIGN je specijalizovana radnja za podizanje i negovanje svih vrsta zelenih površina kao i za proizvodnju opreme za opremanie istih. Program parkovskog mobilijara odlikuje se vrhunskom izradom i korišćenjem kvalitetnog materijala od drveta. Ova mala porodična firma nalazi su u Kosjeriću, na 45-om kilometru od Valjeva ka Užicu.

Garden Design KosjericGarden Design Kosjeric

Kroz višegodišnje iskustvo GARDEN DESIGN je razvio i poseban program opreme za dečja igrališta koja se postavljaju na zelenim površinama. Sve igračke, a ima ih preko 300, delo su projektantskog tima koji, pre svega, vodi računa da budu ispoštovani svi standardi iz ovog domena, počevši od toga šta pojedina igračka-sprava omogućava deci u pogledu psihofizičkog razvoja i motorike, pa sve dotle da se vodi računa o grupnom i pojedinačnom korišćenju pojedinih sprava.

Garden Design KosjericGarden Design Kosjeric

Svi konstruktivni elementi su prilagođeni deci uzrasta od 2 do 14 godina i zaštićeni su tako da su deca maksimalno bezbedna prilikom korišćenia sprava. Ukoliko se projektantima ukaže potreba za proizvodniom velikih grupnih sprava ili igrališta za hendikepiranu decu, GARDEN DESIGN je u mogućnosti da ih napravi jer poseduje crteže raznih varijanti i funkcija.

Garden Design KosjericGarden Design Kosjeric

GARDEN DESIGN sarađuje sa brojnim dečjim vrtićima i direkcijama za izgradnju gradova širom Srbije i Crne Gore, hotelima, putarskim preduzećima koja vrše saniranje erozije itd. Odlikuje se jedinstvenim dizajnom, a treba napomenuti da se svi proizvodi izrađuju isključivo od drveta.

N-276N-245

Svoje proizvode GARDEN DESIGN izvozi u Grčku gde proizvode plasira preko firme Topio iz Atine. Takođe, proizvodi se izvoze i u Hrvatsku, Sloveniju i BiH.

Rekviziti, nazivi rekvizita i fotografije na sajtu su autorsko delo DIPL. ING Svetolika Joksimovića iz Kosjerića evidentirani kod  ZAVODA ZA INTELEKTUALNU SVOJINU BEOGRAD 1984. i 2007. pod br. A-90/70/1 od 09.03.2007.godine.